06 - 10291526    jessica@coachopdeveluwe.nl

WIE IS COACH OP DE VELUWE?

Ik ben Jessica Murre (1988), als coach in de buitenlucht begeleid ik jou bij het (her)vinden van je pad, balans en bijpassende vervolgstappen. Ik help je de wirwar aan gedachten te ontrafelen, weer overzicht en rust te creëren, te ontdekken wat je nu wilt en kunt. Als coach ben ik jouw luisterend oor, maar ook je spiegel. Door een combinatie van diverse coachingstechnieken, mindfulnessoefeningen en de nodige humor, creëer ik bewustwording en nieuwe inzichten die jou verder kunnen helpen, je (weer) in contact brengen met jezelf en gehoor geven aan je diepste wensen en gevoel.

Mijn doel: jou weer vol nieuwe energie en zelfvertrouwen je pad kunnen laten vervolgen!

Doordat we lekker actief buiten zijn, je de rust en ruimte van de natuur om je heen ervaart, kom je makkelijker in contact met jezelf en je gevoel. Er is weer ruimte om eens goed na te denken, een goed gesprek te voeren, of gewoon even stil te zijn en aandacht te schenken aan wat op dat moment belangrijk voor jou is. En buiten zijn kan overal; in het bos, in het park of gewoon in de stad!

Ik maak gebruik van oefeningen afkomstig uit o.a. Neurolinguïstisch Programmeren (NLP), Transactionele Analyse (TA) en Mindfrul Run wandelcoaching, ik heb hier verschillende gecertificeerde opleidingen voor gevolgd. Daarnaast heb ik ruime werkervaring in het corporate bedrijfsleven en ben ik academisch geschoold (MSc HRM).

Naast coach ben ik moeder van een dochter (2019) en woon ik samen met mijn vriend in Apeldoorn. Ik geniet hier graag van de mooie omgeving door te wandelen of buiten te sporten. Ik hou van natuur, kan genieten van lekker koken en ben altijd nieuwsgierig naar wat mensen drijft en motiveert.

MIJN VERHAAL

Een aantal jaren geleden begon ik aan een coachtraject bij Pure People. Ik had sterk de behoefte aan nieuwe zelfinzichten; was op zoek naar mezelf en wat ik wilde in het leven. Het dertigers-dilemma lag op de loer. Ik had een goede baan in HR bij een grote organisatie, maar wilde ontdekken of dit wel echt bij me paste, wat ik eigenlijk zocht in een carrière, weer nieuwe energie opzoeken. Ondanks dat ik alles goed voor elkaar leek te hebben, was ik toch niet echt gelukkig.

Ik wist niet dat dat de start van een periode met zoveel verandering zou zijn! Gedurende het traject, wat bij elkaar een jaar heeft geduurd, ben ik gegroeid, heb ik geleerd, nieuwe inzichten gekregen, geïnspireerd geraakt, heb ik heel veel nagedacht, ben ik beter in contact gekomen met mezelf, ben ik uit balans geraakt en heb mijn balans ook weer teruggevonden. Het was leuk en soms wat minder leuk, soms ook heel moeilijk. Na elke sessie was ik moe, maar had ik gek genoeg ook nieuwe energie. Aan het einde van het traject was ik enorm trots op mezelf en voelde ik me wijzer, in balans en weer volledig in contact met mezelf en mijn gevoelens, wensen. Ik wist waar mijn pad lag en hoe ik dit kon vervolgen!

In mijn zoektocht naar verdere verdieping en zelfontwikkeling ben ik gestart met een intensieve coachopleiding bij Alba Academie. Dat was thuiskomen, er viel veel op zijn plek over mijn eigen talenten en wie ik was. Het gaf me ontzettend veel voldoening en energie hoe ik mensen kon begeleiden. Al tijdens de opleiding besefte ik dat dit was waar ik verder mee wilde, het coachen en begeleiden van mensen en hen diezelfde ervaring bezorgen zoals ik dat zelf had meegemaakt. Want dat gun ik iedereen. Na deze coachopleiding volgden nog een verdieping in wandelcoaching en werd ik Mindful Run-instructeur. Met deze kennis en ervaring besloot ik om in januari 2020 het roer om te gooien en mijn hart te volgen. Met mijn bedrijf Coach op de Veluwe combineer ik nu de rust van de natuur met de kracht van coaching en ben ik er voor jou!

Jessica Murre
Coach op de Veluwe